€951,00 / €1000,00
Nog 20 dagen te gaan
Doneer nu

Crowdfunding HVB Toeschouwersbanken

De Crowdfundactie start! In de nieuwsbrief van maart werd de uitslag van de stemming bekend gemaakt; de meeste stemmen gingen naar de toeschouwersbanken. Als sponsorcommissie hebben we de kosten van de banken op één rijtje gezet. En.. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Het goede nieuws: Snoei Tuinmaterialen uit Bleiswijk helpt ons al een flink handje en een aantal leden starten we nu om de banken in elkaar zetten. Om alles af te krijgen hebben we nog € 1000,- nodig. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Help mee en Spaar mee! Doneer en als je € 50,- of meer doneert word je ‘Vriend van HVB’. Voor de 'Vrienden van HVB' maken we een speciaal mooi aandenken in het clubhuis. Wij gaan ervoor, jullie ook? En ieder jaar kun je zelf bepalen of je weer mee doet of niet. De actie loopt tot 15 mei.